(*_^)

Photobucket

ketidakpastian

emmm...
nth r ye...
xpasti r salah ke buleh ke x ke...

most of my frenz (boyz+gurlz)..
dh brcouple...
xpun skndal2 g2....cceewwaahh!!
hahah~

tpi msih ag ad yg single n avlble....
mn leh lau sume dh de psngan...
xsyok r cmtuh...huuu~
(yg ad cple pun mgkin syok gak)

okeh...entri tjuk ketidakpastian...
dat day kuo ngn mmber laki...
n die dh de awekz...
n ari tuh pun de gak kuo ngn mmbr laki yg len...
pun dh de awekz...


pe prsaan awekz die ea lau tau....
mgkn sdih...mgkin dieowang leh brgdoh sbb hal nih..
aduuhhh....xtaw lh
ye...



bile kuo ngn mmber pmpuan yg dh de pkwe...
pun sm gak...
pkwe dieowang xbg r...
pkwe dieowang pun nk ekot r...
aadduuhhh...
cbe r bg privacy kt kteowang as a FRIEND nk hang out sm2...

xtaw lh ye....
n xpsti....
sbnrnye xleh ke nk ajak kuo mmber2 yg dh de pkwe or mkwe nih??
salah ke??
pkwe or mkwe dieowang akan mrh ke lau dpt tau??
or mgkin ke pasnih dh xyah nk kuo ngn mereka2 ag??

dat y i luv 2 out by myself.....
juz me + my radio + my car + my money + my fon.......
owh...xlupe lesen kete...hahahha~
+ wth my luvly siblings (2 pun lau time cuti)....

hehee..tuh sje...
(*_^)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

10 Response to "ketidakpastian"

  1. Nurul Ain Anuar says:
    February 6, 2010 at 1:01 AM

    actually, it depends on that person tu sendiri.
    ade jenis kisah, ade jenis tak kesah..

    mcm jenis sy contohnya, sy tanya kat bf sy.. dea bagi tak kalau sy kuar ngan laki lain? sebab masa sy single, selalu gak kuar ngan laki.. berdua je lak tu.. -_-" tapi tu dulu je lah,
    n response bf sy simple je..
    dea kate, sy akan bagi tak kalo dea nak kuar ngan girl lain je, berdua.. ape perasaan sy? kompem la sy tak bagi kan?
    jeles ade kot....
    so kat situ sama2 cuba jaga hati masing2.

    percaya pada hukum karma, yg kata.. what goes around comes around. ape yg kita buat kat orang tu hari ini, inshaAllah ia akan kembali balik kat kite suatu hari nanti..

    seeloknya, kuar ramai2 la elok kan. dapat jaga hati masing2..
    takde sape jeles, takde sape terasa.. =)

  2. stuck says:
    February 6, 2010 at 1:31 AM

    tuh r ea...
    kdang2 cam rs ilang nikmat KAWAN tuh..
    huuu~
    btw ain...
    thnkx 4 da advice....
    really2 apprcte it..
    =))

  3. Akuhanim says:
    February 6, 2010 at 2:21 AM

    Amer, aku pun selalu je kuar ngn kawan laki..
    Jujurnya, penah kuar berdua..dgn kawan laki yg dah ada awek..

    Yelah, masing2 kena b'tolak ansur lah amer..
    Jeles tu mestilah ada, tipulah kalaw tak jeles..
    Aku rasa kalau aku tak bagitau Aizat, aku tak jujur..
    Thats y aku bgtau..
    and aku pun kdg2 allow kan dye utk kuar dgn kwn pmpuan dye..
    Janji dye tau apa yg dye buat..
    Dan aku pun tau ape aku buat..

    (hye roomate!!!)

  4. Nurul Ain Anuar says:
    February 6, 2010 at 3:35 AM

    hehe. rumate has ke ni? hihi. sori la has.. ain selalu main bukak blog kat link2 yg has letak kat tepi kanan tu.. kalo bosan2 bace je mane2 link tu jumpa blog ni. kehkeh~

    kawan tetap kawan, takkan hilang nikmat kawan kan kalo kuar ramai2, ye tak? =)
    lagi best, dapat tukar2 buah fikiran bukan dengan sorang je tp 8 org, misalnye. hihi. nice blog anyway. =D

  5. stuck says:
    February 6, 2010 at 6:11 PM

    has : nth r ea has...ad sstngah yg leh tolak ansur...ad sstgah x..huuu~ n aq mmg sk lau ad cple yg sporting...mean xksah jnj msing2 ad kprcyaan dlm diri msing2...cceewwaahhh ayat aq...hak3... (room8ku!!!)

  6. stuck says:
    February 6, 2010 at 6:13 PM

    ain : la,kwan has ke?? hahhaa...jejak ksih kte d cni...kui3...
    mmg best kau kuo rmai2...tpi ad yg sstngah kuo rmai2 pun cple dieowang cam semacam je...ad sk ad x...huuu~
    xpelah..jnj frenz r 4eva...heee~ =))

  7. Akuhanim says:
    February 7, 2010 at 6:00 AM

    Ain:aah rumate Has nie..hehe.wat ape nak sorry2,bukan has mara pon ain baca dye nye blog..
    Amer:aku lagi suka org yg sporting, tak mengongkong..

  8. stuck says:
    February 12, 2010 at 8:47 PM

    has : tol2...seb bek ko dh dpt yg sporting...heee~ ;P

  9. Anonymous Says:
    February 21, 2010 at 6:49 PM

    oh... benar2 ketidakpastian..
    ahahaahaha..
    moral of da story: mer,cepat2 lah carik bf baru.
    ahaahahaha...
    aku nak abg ipar...(^,^)

  10. stuck says:
    February 22, 2010 at 1:44 AM

    anonymous : weh..LOL...hahha...
    pgcot ko duh...gne annmous...huuu~
    t2 lh dlu...hahhaa...
    ko dh de lom??
    gebang2 cket duh...kah3..;P